Tuesday, July 16, 2024

Produktet dhe shërbimet

Për secilin projekt sjellim tek ju produktet dhe shërbimet më cilësore.

Planifikim

Planifikim, matje e sakte, zgjedhje sipas nevojes së klientit.

Prodhim

Prodhim i dyerve dhe dritareve me materialet më cilësore nga plastika dhe alumini.

Transport

Transport me kohë dhe i sigurtë i produkteve nga fabrika tek objekti i klientit.

Montim / Instalim

Instalim profesional dhe trajtim me korrektësi i objektit të klientit.

Shërbim i plotë

Shërbim i plotë sipas nevojave të klientit. Nga planifikimi, zgjedhja e produktit nga klienti, prodhimi dhe montimi egziston një cilësi që na bën ne zgjedhjen më të mirë.

Dyer dhe dritare nga plastika

Dyer dhe dritare nga plastika nga materiali më cilësor i qëndrueshëm dhe i garantuar. Të gjitha dimensionet Të gjitha modelet Montim në ndërtime të reja Zëvendësim i dyerve dhe dritareve në ndërtime më të vjetra Akustik dhe termoizolues.

Dyer dhe konstruksione të ndryshme nga alumini

Dyer, dritare dhe konstruksione të ndryshme nga alumini. Të gjitha dimensionet Të gjitha modelet Montim në ndërtime të reja Zëvendësim i dyerve dhe dritareve në ndërtime më të vjetra Ndarje të ndryshme, mbyllje e ballkoneve dhe konstruksione tjera nga alumini

Finalizim i ndërtimit të lartë

Pamja madhështore e një objekti të lartë shfaqet pas finalizimit. Xhamat me kornizë të aluminit apo plastikës i japin shkëlqimin e vertetë çdo objekti

Statistikat tona

Qasja jonë është të sfidojmë vazhdimisht të menduarit konvencional dhe të shtyjmë pandërprerë për mënyra më të zgjuara, më të shpejta dhe më efikase për të ofruar, ndërkohë që punojmë gjithmonë me integritet për të siguruar që ne të mbajmë standarde të larta etike në çdo projekt.

35

VITE EKSPERIENCE

600

KLIENTË TË KËNAQUR

200

PROJEKTE

752

TON MATERIALE