Monday, July 15, 2024

Extra AL PVC

Kompani që ofron shërbime me standarde të larta në industrinë e produkteve nga plastika dhe alumini.

Phone number:

(+383) 044 300 301

Orari i punes:

E hënë - E shtunë: 08:00 - 17:00

E-mail:

[email protected]

Dyer dhe dritare nga plastika

Dyer të formateve të ndryshme nga plastika dhe alumini.

Dyer dhe konstruksione të ndryshme nga alumini

Ne i sjellim në jetë projektet e dizajneve të përsosura.

Shërbime tjera

ABOUT US

Ofrimi i përsosmërisë

Ne ofrojmë marrëveshje para ndertimit, gjatë dhe pas ndërtimit te objektit. Në bashkëpunim me projektuesit, ndërtuesit, menaxherët e projektit ne realizojmë shërbimin e përsosur.

Pse jemi zgjidhja më e mirë

Shërbim i garantuar

Në ofrojmë garanci për punën dhe produktet që instalojmë tek klientët.

Meterialet më cilësore

Ne nuk kursejmë për materialet që i rezistojnë kohës dhe kushteve klimatike.

Ekip profesional

Ekipet tona me përvojë dhe të trajnuar janë efikas në kohëzgjatje dhe kualitet të shërbimit.

Dorëzim i porosive në kohë

Ne dorëzojmë në kohë, pa vonesa produktet e porositura nga klienti.

Ide të zgjuara

Kontroll i plotë i informacionit duke i lejuar ekipet e projektit të qëndrojnë të përditësuar dhe të informuar në çdo hap.

Mjete të certifikuara

Mjete të certifikuara dhe personeli i aftësuar rrisin efikasitetin e punës sonë.

Arritjet

Pre-construction, surveyors, designers, builders, project managers we build construction teams that have all the skill sets, knowledge and experience to execute a build from start to finish. Everyone is on the same page and on the same team too.

600
Klientë
200
Projekte
21
Punëtorë

35

VITE EKSPERIENCE NË INDUSTRINË E PLASTIKES DHE ALUMINIT

Projektet e fundit